Szukaj w katalogu...
Rondle emaliowane
Spośród wielu różnych garnków używanych podczas gotowania warto wyróżnić poręczne rondle emaliowane. W Twojej kuchni mogą posłużyć do gotowania i duszenia mniejszych porcji potraw – na przykład do duszenia marchewki z groszkiem, przyrządzenia sosu i wielu innych dodatków do dań głównych. Ugotujesz w nim też owsiankę lub mleko. Każdy rondel emaliowany wykonany jest ze stali, którą pokrywa się odporną na zarysowania i korzystną dla zdrowia powłoką. Wybierz model o pojemności 1,5 l, aby uzyskać optymalną wielkość potrzebną do podgrzewania pojedynczej porcji wybranego dania. Jeśli posiadasz nowoczesny typ płyty grzewczej, wybierz rondel na indukcję i ciesz się szybkim i intuicyjnym działaniem swojego sprzętu AGD.
Rondel emaliowany sprawdzi się zarówno w tradycyjnych, jak i nowoczesnych kuchniach, wprowadzając sielski klimat.